2024-02-26 48 瀏覽
不嬲都係喜來稀肉嘅fans~網上面睇到有10周年感謝活動,就即刻約埋朋友嚟食😋😋嚟喜來稀肉一定要食喜來烤肉😂😂 因為招牌必食㗎啦,肉質好軟好入味😋 入口好順口夾埋生菜食更fresh。牛五花都係好好味既,佢上面本身就冧咗啲醬汁,似燒烤汁,鍾意醬汁嘅朋友唔可以錯過!雖然我知道咁樣有啲奇怪,但係我真係好想推介呢間燒肉店嘅牛骨湯俾大家😂😂因為每次去無論夏天定係冬天,都一定要叫碗牛骨湯嚟飲,因為真係好鬼正,熱度夠、又夠入味,底下面仲有粉絲,性價比極高。跟住仲有炒年糕,啲魚糕黏曬啲辣醬好好味,仲要年糕份量剛好,不會太膩!同埋呢度最正嘅係可以自己去拎配菜,啲泡菜好好味,記得要揀喜來泡菜,比較鮮甜!呢到坐得又舒服,同朋友都好relax!

喜來烤肉

牛五花

牛骨湯

炒年糕

喜來稀泡菜

呢到坐得又舒服,同朋友都好relax!
2024-02-26
喜來烤肉