2013-08-09 233 瀏覽
是次團購168元(2人), 因為這晚餐質數奇差, 由第一眼見到個湯同沙律, 已經唔係好想食.無心機影相(前菜)選了湯及沙律各一份, 湯好像用茄醬+水溝出來, 沙律就像早兩晚餘下的廚餘.(海鮮拼盤)2生蠔 (還可以)2甘蝦(好實)2蟹柳 (無意見)2希靈魚(還可以)(主菜)選了黑松露雜菌意大利飯**意大利飯變了普通米飯, 沒有黑松露,只有大量香草茸, 雜菌不是雜菌, 只有一款菌** 米飯價值已相差幾倍另外選了香燒原條豬仔骨**沒有原條, 只有三條骨, 而且煮過左火, 變左條柴, 超級乾乾乾, 基本上無食過, 只是食左所謂的意大利飯, 叫做飽左肚**(甜品)直頭是今餐主角朱古力雪糕球, 正常是球, 可是, 他們應該是預早"不"起, 而"不"起之後又不是即時給客人, 溶晒之後放返入雪櫃再比我食, 或者, 係上一個客無食, 放返入雪櫃......再比其他人食, 來來回回唔知道有幾多次, 因為我見到咁樣, 當然沒有食...有點恐怖!!這款他們的MEUN
無心機影相

(前菜)
選了湯及沙律各一份, 湯好像用茄醬+水溝出來,
沙律就像早兩晚餘下的廚餘.

(海鮮拼盤)
2生蠔 (還可以)
2甘蝦(好實)
2蟹柳 (無意見)
2希靈魚(還可以)

(主菜)
選了黑松露雜菌意大利飯
 米飯價值已相差幾倍

另外選了香燒原條豬仔骨

(甜品)直頭是今餐主角

這款他們的MEUN
題外話/補充資料: 地方是屬舊商廈, 出LITF之後感覺DIRTY!
2013-08-09
用餐優惠