當晚同朋友包場慶祝生日,原本以這場只是通cafe,誰不知這晚充滿驚喜,值回票價一般包場所食既野都是普普通通的炸野、意粉等頹餐但因為大廚見到當天的海鮮很好,所以決定以私房菜形式,製作左兩份精美既海鮮餐比我地我地食左:1. 大大隻既田螺2. 咖菲蟹 (3,4個人share一隻),好味,可惜有D朋友唔食海鮮,side左3. 好似叫蜜糖雞翼,唔係好記得個名,個個朋友都愛食4. 炒意粉5. 黑椒豬肉焗飯6. 招牌豬仔脾 (正!!!)7. 肉丸,呢個我好似無食到,又無影到相,所以唔評論 >_<既然包得個場就緊係要搵下野玩,broadgame我就無玩到,但係就唱左K,呢到既唱K設備真係抵讚,好好聲,可以話係我去過咁多次cafe中最好既一間。但老細話要包場先可以唱K,都唔知以後仲有無機會咁大班人去TIM,可惜~~

一般包場所食既野都是普普通通的炸野、意粉等頹餐

我地食左:
1. 大大隻既田螺

3. 好似叫蜜糖雞翼,唔係好記得個名,個個朋友都愛食

4. 炒意粉
5. 黑椒豬肉焗飯
6. 招牌豬仔脾 (正!!!)

好大隻既螺,但大隻就un左啲,細隻反而更好
咖菲蟹, 正!!!!!
雞翼, 十個好!!!!
炒意粉 + 黑椒豬肉焗飯
招牌豬仔脾,呢個又係推介
可以唱K
呢個樽係芝華士,不過入面係忌廉咋~
2010-05-08
咖菲蟹, 正!!!!!
雞翼, 十個好!!!!
招牌豬仔脾,呢個又係推介
可以唱K