昨晚都在創興搵野食,今天星期三試新野來這間,3位8:30PM,算快等佐一陣有位,地方闊落舒適,有兩部投射電視睇。飲品冇啤酒(清酒要另外計錢買),除汽水外,有菜蜜和麥茶(冷熱)。先Order刺身,三文魚(肥美厚肉),冇甜蝦(),只有虎蝦(),劍魚(好咸),榮螺片(冇味),八爪魚(咸),冇鮑片和元貝。整理麻麻新鮮。爐端燒,羊架(OK,order2次,可惜燶佐d),海老串(等齊人先有,肉質麻麻),燒魚骨腩(推介),汁燒牛肋骨(order3條得1條出現,又漏單),牛柳車厘茄串(寫佐紙2次都冇出現),燒菠蘿(多汁Ok),其他一般。Order過雜茵牛肉鍋(一般),海鮮粥和凍烏冬(OK)。雖然甜品都係少,只有綠茶,芝麻和紅豆,勝在唔係杯上,而係一球球碗上。坦白相比價錢和食物款式,我認為唔值。
先Order刺身,三文魚(肥美厚肉),冇甜蝦(
),只有虎蝦(
。整理麻麻新鮮。
Order過雜茵牛肉鍋(一般),海鮮粥和凍烏冬(OK)。
坦白相比價錢和食物款式,我認為唔值。

題外話/補充資料: 即使食碟堆到成檯滿,都冇待應肯自覺清理,似乎人手不足,漏單同樣嚴重。
2013-08-28