首先一坐底,,話everybody 最低消費一杯野飲,咁ok la 間間都係咁咁我地有人咪就咁叫野食,唔要野飲,,點知落完單話差4杯野飲,,咁即係其實局你一定叫set...$95~再加一即係人人百一,百二蚊跟著佢既服務先係重點我地有5個人叫咖哩,,都覺好少汁,,叫佢加汁,,,叫左三次起碼10分中先尼點知得一dull....都係好少,,咪再叫lo...我話我地5個人,,,(佢賴nice mode:哦~你地咁多人都要呀)我話係呀可唔可以比多4dull佢:咁多?!汁都要成本嫁wo..2dull la 好冇,唔係就要收錢咁我就無奈咁更係話ok 明白,,跟住有fd 尼,,佢睇餐牌,我地咪講笑話唔好叫咖哩好少汁,加汁要加錢嫁跟住條友係後面落緊單無啦啦爆我地seed : 你落單個陣可以叫多汁,我聽到嫁唔洗係到單打我我地心諗:咩事唔比講野呀?跟著叫親佢地做d 野無樣話ok話冷氣大風山細d o 5ok...佢話唔得會唔通風@@隔離枱要杯水食藥,,佢叫佢自己加,,笑左重有條友係咁收碟,,,我重有成舊豬扒係到,,同人傾緊計佢問都唔問拎起,,叫左佢三次先放番低~重要比佢bear@@真心希望大家唔好再去中伏
即係人人百一,百二蚊
跟著佢既服務先係重點
我話係呀可唔可以比多4dull
咁我就無奈咁更係話ok 明白,,
我地心諗:咩事唔比講野呀?
跟著叫親佢地做d 野無樣話ok
話冷氣大風山細d o 5ok...佢話唔得會唔通風@@
隔離枱要杯水食藥,,佢叫佢自己加,,笑左
真心希望大家唔好再去中伏
2014-01-10