2023-05-16 90 瀏覽
談及住家菜,第一時間想起價錢較高的私房菜,但其實也有例外喔!《吞POT 雞煲火鍋.住家菜》的價錢收費好合理,而且味道都唔錯架。最緊要嘅係食物款式多元化,當中有鮮有嘅茶餚選擇,啱晒唔同口味嘅人需要。咁我今日就叫咗好多嘢食嘅,不過我就重點介紹幾樣我自己覺得最好食嘅嘢啦。第一樣嘢就係佢哋嘅珊瑚蚌,啲蚌好新鮮,食落口嘅時候仲係好爽口。煎午餐肉,相信是不少家庭的家常小菜,而這裡竟然有炸午餐肉,雖然炸左再放落個湯,但係仍然係外脆內軟,相當驚喜!最後,還想介紹這個鮮淮山,味道好清甜,沒想過加進火鍋湯底後,會令到個湯充滿甜味,好唔錯㗎!整體來說,我覺得《吞POT 雞煲火鍋.住家菜》的質素都幾高質!收費真係合理,而且佢哋嘅職員都幾有禮貌,又有幫忙加湯了解顧客嘅需要。