2024-01-11 20 瀏覽
好姊妹推介旺角有間燒肉幾好食,叫做❤️八木橋❤️。佢話同屋企人食過之後大家都捧住個大肚腩返屋企😂所以我哋決定要去試試佢!和果子,係好有日式風味既和果子呀🫂 賣相細緻,外皮柔軟滑嫩,入口融化,仲有獨特嚼勁。內餡紅豆香甜,真係好美味呀🥹香噴噴的清酒煮蜆肉同比目魚西京燒,真係人間極品🥳蜆肉有濃濃既鮮味同清酒味,咬落啖啖肉,蜆肉汁流岀,鮮味十足之餘,口感亦相當爽口。比目魚魚香味濃郁,魚肉幼滑美味,食到停唔到手,絕對要試🤭任食味淋魚乾、韓風瓷壺醬油牛肋肉,完全感受到食過返尋味。牛肋肉鮮嫩彈牙,醬油香氣超正。瓷壺仲提升哂成道菜風味,而家諗起都令人回味無窮🤤 味淋魚乾都係食到停唔到手,香口惹味,令人流哂口水。A5和牛原塊西冷,呢個超抵食。燒肉啊!唔該晒呀!咁顆A5和牛原塊西冷嘅味道真係十分正!😍佢哋吃落去,真係會令你唔停食返去!嫩滑入口,肉汁香濃,真係一絕!👌肉質之嫩腍,煎熟嘅時候流出嚟嘅油脂香氣都係咁誘人,唔知不知道嘅人可能一吃就愛上佢嘅味道!💕A5和牛原塊西冷嘅質地好類似於絲般,入口即化,所以啦,一啖食落去真係欲罷不能!😋又軟滑又有嚼勁,真係讓人陶醉!剛一煎熟嘅時候,肉表面嘅焦香都會散發出嚟,濃濃嘅
好姊妹推介旺角有間燒肉幾好食,叫做❤️八木橋❤️。

A5和牛原塊西冷,呢個超抵食。燒肉啊!唔該晒呀!咁顆A5和牛原塊西冷嘅味道真係十分正!😍佢哋吃落去,真係會令你唔停食返去!嫩滑入口,肉汁香濃,真係一絕!👌肉質之嫩腍,煎熟嘅時候流出嚟嘅油脂香氣都係咁誘人,唔知不知道嘅人可能一吃就愛上佢嘅味道!💕A5和牛原塊西冷嘅質地好類似於絲般,入口即化,所以啦,一啖食落去真係欲罷不能!😋又軟滑又有嚼勁,真係讓人陶醉!剛一煎熟嘅時候,肉表面嘅焦香都會散發出嚟,濃濃嘅肉香好快就會飄曬出嚟,真係誘人得嚟!真係食緊A5和牛原塊西冷,就好似食埋天堂一樣,肉香四溢,快樂滋味無窮!🌟
好姊妹一致同意下次慶生都要再嚟食,太好味啦✨