2023-12-11 1148 瀏覽
今日老闆娘生日,老闆happy(?)宣布大家早收工,唔洗留係公司叫外賣梗係啦啦聲出去食😻公司附近有間居酒屋,同事話啲set平靚正,一於去試下打開lift門就見到大大隻招牌餐廳係全層既,空間好大,大部份都係卡位坐得舒服選擇勁多,各式各樣嘅壽司丼烏冬拉麵同鍋物都有見到選擇咁多又忍唔叫多啲嘢試🤣叫齊壽司飯卷小食同烏冬😛海蜇小食就食得多,海蜇軍艦就真係第一次食😳海蜇同蒟蒻絲嘅口感都非常之脆口,加埋紫菜soksok聲咁!最鐘意既和牛刺身壽司🫶🏻油花幾均勻,入口都幾香牛肉味油甘魚腩非常之肥美,魚油好香極尚和牛卷份量多,入邊除咗有汁燒嘅和牛之外仲有牛油果,配搭幾新穎海膽就食得多,海膽天婦羅就真係第一次食😳而且有四大舊,一上枱就超級香入面既海膽份量都超級多,熱辣辣咬開差啲辣到口🤣熟海膽令海膽既鹹鮮味放大,呢個好特別一定要試!放肆下食我好耐冇食嘅烏冬。呢度嘅烏冬全部都係讚岐嘅手打烏冬,加埋麻醬超級邪惡💥咁多樣嘢埋單都係$300鬆啲,lunch仲抵食下次join埋同事嚟試下先!
公司附近有間居酒屋,同事話啲set平靚正,一於去試下

打開lift門就見到大大隻招牌

餐廳係全層既,空間好大,大部份都係卡位坐得舒服

選擇勁多,各式各樣嘅壽司丼烏冬拉麵同鍋物都有

見到選擇咁多又忍唔叫多啲嘢試🤣叫齊壽司飯卷小食同烏冬😛

海蜇小食就食得多,海蜇軍艦就真係第一次食😳
海蜇同蒟蒻絲嘅口感都非常之脆口,加埋紫菜soksok聲咁!

最鐘意既和牛刺身壽司🫶🏻油花幾均勻,入口都幾香牛肉味

油甘魚腩非常之肥美,魚油好香

海膽就食得多,海膽天婦羅就真係第一次食😳
而且有四大舊,一上枱就超級香

入面既海膽份量都超級多,熱辣辣咬開差啲辣到口🤣
熟海膽令海膽既鹹鮮味放大,呢個好特別一定要試!

• 海膽天婦羅