2019-01-24 784 瀏覽
確罐蝦,我地係食野唔抹嘴嘅拉拉屎戰隊。今日我地戰隊人少少,想搵啲刺激,於是就決定去食泰國菜,可惜今次食完都係未搵到刺激感。屎女人(黃)戰士:海南雞好普通,醬汁淡左啲,份量唔係好夠,性價比一般。餐廳環境一般,好多野都痴立立咁。但呢間係附近唯一一間比較出名近似傳統泰國菜的餐廳,想試既就一於試下。(5/10)屎橋(青)戰士:咖哩汁好稀,無香濃的感覺,味道都淡淡地,好一般。我本身唔好辣,但起碼都想食番咖哩的香味,可惜都無乜。豬扒份量都算少,而且就真係啲普通豬扒咁,無咩特色,差啲都唔記得左食左啲咩。(5/10)屎靚(紅)戰士:咖哩汁好稀,唔似平時會杰啲咁可以撈飯,豬扒好乾,味道一般。整體就覺得性價比OK,四十幾蚊有埋飲品。(6/10)拉拉屎conclusion算係新蒲崗附近一間較地道的泰國菜餐廳,未試過可以試下。但整體食物味道好似差左,無以前咁好食,而環境就一般,一係坐門外的位,店內的位比較少同迫夾。
確罐蝦,我地係食野唔抹嘴嘅拉拉屎戰隊。

海南雞湯金邊粉

屎女人(黃)戰士:
海南雞好普通,醬汁淡左啲,份量唔係好夠,性價比一般。
餐廳環境一般,好多野都痴立立咁。
黃咖哩豬扒飯

屎橋(青)戰士:

屎靚(紅)戰士:
咖哩汁好稀,唔似平時會杰啲咁可以撈飯,豬扒好乾,味道一般。
整體就覺得性價比OK,四十幾蚊有埋飲品。(6/10)

拉拉屎conclusion