一樣...大約每1星期至10日左右就會叫一次 既外賣.平靚正!!! $ 2x-30 左右一個炒野+杯野飲,仲要超大盒 0.0我地平時多數 我+mummy+sk+姐姐+姐姐bf = 5個人就叫4個野.(叫4個都1定有剩,可以比 mummy 筆起留工作時再食或留for我地下一餐的)茶餐廳野,你凜得出既野...佢都可以做到比你,仲要係好好味個隻.又係杯茶好掂~ 奶茶 or 檸茶 都好正, d 檸茶 - - 仲杯杯都有 4-6 塊檸檬...好似5洗錢甘....我地叫親 檸檬茶 都要黎到即刻轉杯 同 +冰,因為佢好 溶架~超抵飲 ccc
一樣...大約每1星期至10日左右就會叫一次 [蒲田里] 既外賣.

2009-07-02
  • 新茄免治牛飯炒底(+窩蛋更多正) 乾炒牛河 乾炒三絲瀨 葡國雞飯 星州炒米 西多士(記得叫佢多糖漿)