一直係Tony Wong嘅Fans🥰每次經過門市都一定買返幾件🍰返屋企品嚐最愛食佢嘅蝴蝶酥🥨鬆脆又好味!得知最近新出咗一Set動物造型蛋糕,個樣Cute到爆😍梗係要即刻買返屋企試下啦! 原來而家購買 「Animal Party Set」仲送🍫熱朱古力🤭杯朱古力好濃朱古力味同好香奶油味,飲完成個人都暖笠笠🥰🖤Animal Party Set🤍(1套4件)✨🦉智慧擔當貓頭鷹紅桑子配朱古力味真係超夾,配埋海綿蛋糕、Brownie同黑朱古力,無論係熱愛朱古力🍫定係鍾意甜品嘅人都一定會鍾意🫶🏻✨🐨可愛擔當樹熊香濃嘅黑芝麻mousse配芒果熔岩蛋糕,甜度適中。芝麻香味突出,估唔到同芒果可以咁夾😋✨🐙搞笑擔當章魚士多啤梨mousse配杏仁海綿蛋糕,入面仲有生果脆片、口味清新而不膩,層次仲好豐富!✨🦁有型擔當獅子百香果+白朱古力mousse,完美平衡酸甜的味道,一啲甜膩嘅感覺都冇😋食完會想即刻食多件!呢個Animal Party Set真係睇得又食得,一開盒囡囡👧🏻已經「嘩」一聲!小手都按奈不住地篤D mousse試味🤣買返去哄屋企人開心就啱晒🫶🏻!
杯朱古力好濃朱古力味同好香奶油味,飲完成個人都暖笠笠🥰

🖤Animal Party Set🤍(1套4件)
✨🦉智慧擔當貓頭鷹

✨🐨可愛擔當樹熊