2013-08-06 282 瀏覽
食完晚飯, 想搵地方食甜品, 知依度有得坐, 就黎左依度食蛋糕.唔知係咪因為佢地唔記得左, d蛋糕等左好耐先黎(明明一拎就係). 咁我唔太趕, ok既. 蛋糕一上, 嘩, 佢個蛋糕櫃塊玻璃都幾勁, 比之前睇細件左好多 ! (雖然一般都係彎彎地, 等人睇落大件d, 但通常個size都唔會差咁遠)咁其實蛋糕味算ok ge...不過如果take away, 我唔覺值$30依個價.最後令人最火既事出場啦!!! 我知佢地關門前要清潔, 佢地掃下掃下都算啦, 但竟然仲係度倒垃圾 !!!我係旁邊食緊蛋糕, 佢地就係度倒垃圾!!! 有陣垃圾味, 超級唔衛生之餘仲令人反胃!其實如果佢地係咁趕清潔, 不如早d同我講佢地夠鐘關門, 唔做生意啦. 經過依次之後, 我以後都唔會再去!!