2023-01-16 142 瀏覽
星期六同papa 食飽先開始湊仔。 偶然都會想食下西餐pasta, 於是直入呢一間開咗年幾都未幫襯過嘅西餐廳。 裝修方面已經覺得自己好似去咗尖沙咀,成本效益算係有特色的modern風格裝修, 服務員態度幾好好,親切帶我哋坐位放低,餐牌講解all day breakfast 份量比較多,真係中午餐set唔適宜當早餐食。份量充足( 仲聽到其他食客同隔離嗰間比較,話覺得係兩倍份量)。香腸都係有質素嘅good quality 牛油果新鮮大半個炸物新鮮炸起,香脆茄汁豆多汁多豆truffle pasta廚師黑松露醬好豪,落到足夠有多(papa勁開心咁樣→), 推介畀黑松露fans。因為什菇無肉,我就覺得略嫌 黑松露醬油膩,但係份量充足飽肚整體感覺good 順帶一提呢間餐廳主打咖啡,很可惜我哋兩個唔飲咖啡。如果你係咖啡愛好者更要試試
星期六同papa 食飽先開始湊仔。

all day breakfast
份量比較多,真係中午餐set
)。

香腸都係有質素嘅good quality

牛油果新鮮大半個

炸物新鮮炸起,香脆

茄汁豆多汁多豆

truffle pasta
廚師黑松露醬好豪,落到足夠有多(papa勁開心咁樣→

整體感覺good

2022-12-31
$100 (早餐)