2012-02-18 21 瀏覽
星期6 二個人中午去點心友, 好快就有位! 入面其實都幾迫. 張台又細得二種茶包簡, 簡左普洱 我覺得呢到ge 針茶方式幾危險, D員工拎熱水壺都幾唔穩 , 倒水時候D熱水會周圍彈燒賣正正常常la . 唔多肥肉, 平均都有二/三隻蝦係入面. 我無食到, 眼見都幾大碗, ! 但係只有一個鳳爪 - - 春蛋燒賣就麻麻la . 首先佢拎過來之後, 隔左幾分中就話唔熟, 要拎返去 好彩未開始食 = =, 佢再拎返來, 好明顯係頭先果籠: [ , 入面重要有粒杞子, 肉係正常燒賣果D料, 味道一樣, 連春蛋燒賣入面都有蝦 = = . 麻麻地好食. 唔係好match . 春風得意腸, 好好食 唔單止個賣相特別, 味道一流!! 入面係風卷, 口感比炸兩更好! . 風卷隔左好耐都好脆!!!! 呢到D點心都幾足料ga !! . 二個人4個點心一定飽! ** 外賣只限蒸飯同糯米雞.
星期6 二個人中午去點心友,
好快就有位!
入面其實都幾迫. 張台又細

得二種茶包簡, 簡左普洱
茶包 - 普洱

燒賣
鳳爪排骨飯
我無食到, 眼見都幾大碗, ! 但係只有一個鳳爪 - -
鶉春蛋燒賣
春風得意腸
春風得意腸, 好好食

呢到D點心都幾足料ga !! . 二個人4個點心一定飽!

** 外賣只限蒸飯同糯米雞.
2012-02-18
燒賣