2015-01-31 293 瀏覽
收左工番到屯門,等埋老公去巴倫紐睇戲,lunch就自己搞掂。自己一個,星期六既下午係新墟呢一帶食野一定多人,但我又唔想同人搭枱,又想坐得舒服,價錢又要合理.....哈哈,其實我都幾奄尖架。否決左m記,海皇粥店,上海野,tomato otamot.....最後比我搵到佢—鳥華,唔係因為佢好好食,因為我都係第一次試,70多元食個正宗的日本拉麵都算係咁啦,最重要係佢有適合“單身人士”用餐的位子,就係對住個落地大玻璃,望住一田超市用餐喇。既可以免卻跟陌生人打對面坐的尷尬和拘謹,又可以閒適地用餐,慢慢食都得哩!至於食物,我只可說ok啦,個麵同湯底無咩特別,不過隻糖心蛋好好味!义燒都不錯!如果下次我都係要自己一個食lunch, 我都會再食呢間,但下次會試佢d飯

2015-01-31