2024-05-20 18 瀏覽
食完雞煲之後打邊爐已經好豐富,但如果再加一條烤魚呢!?仲有鮑魚、貴妃蚌、脆肉鯇、蝦、蟹等海鮮都任食,真係連早餐要留肚先得喇😛1. 烤魚雞煲火鍋任飲任食 ($378/ 星期五六日/ 2.5小時)先講食物份量,一個價錢有齊原條烤魚、雞煲、火鍋,特色食物蒜蓉燒扇貝燒蠔任食🤩價錢已包埋所有海鮮,仲有好多款啤酒任飲,啱哂酒鬼😂movenpick雪糕任食,性價比真係奇高😝先講條烤魚,我地叫左蕃茄薯仔烤魚,條魚都幾大條,湯底清甜,條魚新鮮烤好,唔鞋,湯底仲有好大片白蘿蔔索哂啲湯好好味😋食完烤魚,換左成個雞煲,可以任食,我地叫左BB辣,好多雞🐔,上嚟嗰時未熟哂,要自己再炒3至5分鐘就食得,所以啲雞好滑唔會煮過時,BB辣啱啱好,啲雞越炒越入味🤩😋食完🐔煲佢唔係係🐔煲加湯,而係再換另一湯底嘅火鍋比我去地,我地揀左皮蛋芫荽湯,因為好多海鮮選擇,所以拎左啲蝦🦐蟹🦀鮑魚脆鯇腩落煲,變埋海鮮湯底🥘;肉方面主力兩款牛🐂安格斯牛頸脊同安格斯牛小排,牛頸脊牛味濃啲,牛小排就滑啲兩樣都好好味,仲有烚極都唔會鞋嘅黑毛豬,大滿足🥳但點飽最尾都要食埋movenpick雪糕先走呢🤩

先講食物份量,一個價錢有齊原條烤魚、雞煲火鍋,特色食物蒜蓉燒扇貝燒蠔任食🤩價錢已包埋所有海鮮,仲有好多款啤酒任飲,啱哂酒鬼😂movenpick雪糕任食,性價比真係奇高😝

但點飽最尾都要食埋movenpick雪糕先走呢🤩