2021-09-14 28 瀏覽
呢幾個月都忙到飛天,所以少咗update,不過我會繼續努力,再推薦畀大家✊🏻某日入屯門然後問屯門牛朋友有乜推介,佢建議呢間,地點都好方便,喺正屯門市中心,泊車都好平(大鄉里)!🍜珍寶喇沙 $50有豬軟骨 肥牛 魚蛋 龍蝦丸 花枝丸,有唔同麵選擇,我就揀咗油溝米粉~湯底好濃郁,亦好重椰香,喺香港算係我食過頭幾名嘅喇沙😗 另外兩款麵溝埋食有唔同口感,都幾索湯,不過油麵就冇米粉咁襯個湯底,餸方面就不過不失😗🍗 脆炸雞扒喇沙 $50炸雞好出色,好出色!!炸粉鬆脆,然後雞肉都好嫩滑🤓 呢個極力推介~ 另外呢碗揀咗瀨粉溝米粉,不過我覺得如果成碗都係瀨粉會更好🥸總括嚟講呢間有回頭~ 不過食完之後真係勁口渴,應該都幾重味精,如果可以少啲就好啦🤓

🍜珍寶喇沙 $50

🍗 脆炸雞扒喇沙 $50