2023-09-25 35 瀏覽
照燒雞蛋黃醬Pizza呢個Pizza,有日式小丸子嘅味道,因為佢蛋黃醬好濃味,而且好香口,價錢又唔貴,性價比幾高!意式炸魷魚圈配他他汁呢個同我想像中好大落差,我睇圖係應該幾好食,點知嚟到,個魷魚圈係凍嘅,炸粉嚟講又好油。雖然佢唔係太貴,不過對於呢個真係好失望。蒜味芝士雞翼雞翼唔算好大隻,不過入口都可以,配埋個蒜味醬都唔錯,幾好食對得起個價錢。雙重辣味煙肉蒜香魔鬼意粉呢個意粉嚟到就見到全部都係辣粉,食落啲辣味好正,又唔會太辣。不過煙肉就唔係太多,我仲加咗$10加大意粉,所以份量都好夠,食到捧住個肚走!香煎鮭魚配味噌忌廉鮮製意份呢個係今期特色嘢,所以我有特別同驚喜。佢個意粉好重忌廉味,一食就成口忌廉,仲有啲雜菌增加口感。個三文魚好重魚油味,好香口,又唔會太冧,所以覺得10分特別!呢個我好推薦!環境環境來講算係有啲普通,有啲似小型日式溝西式Cafe。相對嚟講價錢都唔係太貴,適合出街食啲唔係太隆重嘅西餐。期間仲有個新嘅蝶豆花飲品,賣相唔錯,打卡都一流!
照燒雞蛋黃醬Pizza

意式炸魷魚圈配他他汁