2009-10-15 78 瀏覽
OCT 4, 2009 (SUN) DINNER細路仔好想食個扖餐,於是今日又嚟呢度食,不過除咗佢,我哋決定試吓D小菜!鐵板美國西冷扖餐 $46 凍飲+$2今晚個鐵板餐嚟得好遲,我哋都差唔多食飽先嚟!還是好大份,不過不及上次咁好味,好似無咩味道咁,薯條都一樣好多好脆,意粉同樣大碟到得人驚,弟弟好努力都係食唔哂!一大湯砵嘅湯,係佛手瓜煲雞腳,味道唔欣賞la!小菜餐飯 椒鹽鮮魷 $42第一碟上場就係佢,份量中等,味道唔錯,魷魚新鮮軟熟唔會太乾!3餸套餐 $108椒鹽肉排 ~ 份量亦屬中等,可能係因為我食得淡嘅關係,我覺得椒鹽味太鹹,但整體都係好味的!西蘭花炒牛肉 ~ 都幾大碟,菜同牛肉都多,西蘭花有少微黃,加上乾蔥&金筍令顏色幾靚,味道唔錯!梅菜扣肉 ~ 好大煲,份量十足,梅菜浸得唔夠鹹咗D,扣肉肥瘦適中,好入味!可能係梅菜&扣肉嘅關係,墊底嘅白菜仔太黃太油太腍,無人欣賞!跟餐凍檸茶2杯 +$12 好大杯,不過唔夠味,淡咗D!負責招待我哋個哥哥仔好落力,好有禮貌,真係服務一流!
OCT 4, 2009 (SUN) DINNER

鐵板美國西冷扖餐 $46 凍飲+$2
今晚個鐵板餐嚟得好遲,我哋都差唔多食飽先嚟!

一大湯砵嘅湯,係佛手瓜煲雞腳,味道唔欣賞la!

小菜餐飯
椒鹽鮮魷 $42

3餸套餐 $108

跟餐凍檸茶2杯 +$12
好大杯,不過唔夠味,淡咗D!
負責招待我哋個哥哥仔好落力,好有禮貌,真係服務一流!

2009-10-04