2024-04-15 80 瀏覽
屯門愈開愈多任食燒肉,佐賀燒肉谷都開左右段時間,今日就同朋友去試一試因為朋友係海洋愛好者,所以我地叫左個lv3澳洲和牛海鮮放題,可選擇既任食海鮮種類都幾多一開始都會上左牛既頭盤同海鮮既頭盤,擺設都落左心機,打卡勁靚!牛肉仲會好貼左咁標籤埋你睇,咁食完就知想encore 邊款啦推薦和牛牛胸腹肉,雖然中間有筋,但切出黎有少少厚度,但燒完之後肉質軟嫩,口感一流,而且和牛級數食落牛味真係香好多!Lv3 可選海鮮真係令人驚喜!作為唔點食海鮮既我非常之開心有鰻魚食,鰻魚燒完外皮香脆,搽埋燒肉汁食揀直就係日本食到既燒鰻魚呀!呢到其中一樣好吸引我既就係有得任食日式小食,竟然連芝士年糕都有,芝士味好香!焦糖番薯都好正,我同朋友兩個食到停唔到口!另外都幾鐘意佢可以自制紫菜飯最後一定要食甜品收尾,朱古力雪糕勁香濃,仲有得燒綿花糖好正!