天氣凍凍地緊係要食個靚雞煲+打邊爐🍲火焰黑松露雙重芝士麻辣雞煲 成人@$168呢個同一般食開既傳統雞煲有少少唔同,有啲fusion感,似傳統+韓式嘅混合版雞煲店員會先送上一煲熱辣辣既雞煲 雞件既份量都好多, 仲可以無限添加雞附送一兜滿滿黑松路醬+兩款cheese (芝士片&芝士碎)🧀 岩晒芝士控的你雞件雖然浸滿晒汁,但咬落口都仲感受到雞既表皮稍為處理過,仍然有一陣香脆感,十分驚喜。試完原味落左芝士同黑松路醬落去再食,估唔到呢個配搭又幾新鮮😎出奇地好味,加上雞件好滑,有少少似食緊韓式雞既錯覺。店鋪仲有多款汽水、配菜任你揀,食完雞煲之後可以加唔同湯底落去繼續sha bu sha bu最令我驚喜係呢個套餐仲有得包埋一款小菜,我地揀左椒鹽豆腐。即叫即整,送到上黎熱辣辣,椒鹽超惹味,啲豆腐係有口感、挺身既豆腐,下次再黎會試下叫佢其他小菜🤭
天氣凍凍地緊係要食個靚雞煲+打邊爐🍲

火焰黑松露雙重芝士麻辣雞煲 成人@$168

呢個同一般食開既傳統雞煲有少少唔同,
有啲fusion感,似傳統+韓式嘅混合版雞煲
店員會先送上一煲熱辣辣既雞煲
雞件既份量都好多, 仲可以無限添加雞