2010-07-02 19 瀏覽
凍海鮮有長腳蟹,龍蝦仔,青口,帶子, 蝦,和翡翠螺。長腳蟹 有 d霉,雪味好重,翡翠螺冇味兼好實,龍蝦仔只有鹹味,青口,帶子 ok, 蝦最好。凍海鮮 附件嘅Salad有蟹柳蟹子,蝦及帶子配blueberry & raspberry都 ok 。Parma Ham 有 2 隻 但我本身唁鐘意食!魚生 有 6 -7 種,都算新鮮,但 size 好細,只有1-2 件,唔夠喉 ,唔 match HKD500 一位,想食要行好多轉。有海膽,但 d friend話有少少腥。熱盤冇乜 special ,但當日有煎鵝肝同帶子黑松露天婦羅。甜品亦係 ok。 Ice cream係Haagen Dazs但只有 vanilla and chocolate,no other choice!Conclusion : 唔值 HKD 500! Weekend仲貴 D .... 更加唔駛考慮!

2010-06-29
紀念日