Tea time個陣去唔算多人,好適合同朋友一齊食下野傾下計🤫,出面仲有露天座位,估唔到係尖沙咀有個咁舒服既地方可以享受下🤓,室內個環境裝飾得好有特色,有潮流模型,畫同霓虹燈😍。⭐️Four cheese pizza 🍕 $98Pizza 薄薄地同脆脆地,用左Parmesan, Gorgonzola, Taleggio & Feta 呢四隻芝士,芝士味相當香濃🧀,味道夾得黎又唔會好咸👍🏻⭐️Crab Risotto 🦀 $168個意大利飯好creamy食落一啲都膩😋,個risotto 入面有蟹肉,洋蔥,荀,菇,瓜,令整個口感更加豐富🤩,而且份量都好多下好足料😝,相當有水準👍🏻⭐️Grilled Octopus with Garlic Herbs & Bango Sauce 🐙 $118個Bango Sauce味道係酸酸甜甜,有少少似蕃茄既味道🍅,一塊一塊既八爪魚好有咬口感覺好好fresh,不過有少少韌。仲有其他既配菜味道好夾🤪,好食之外仲好開胃😋⭐️整體黎講環境整潔地方舒服😌有個露天area 感覺好chill 😌食物質素良好😋有時會有新既menu,好想試埋其他野食🥰

⭐️Four cheese pizza 🍕 $98

⭐️Crab Risotto 🦀 $168

⭐️整體黎講
環境整潔地方舒服😌
有個露天area 感覺好chill 😌
食物質素良好😋
有時會有新既menu,好想試埋其他野食🥰