2007-11-12 7 瀏覽
今晚係我第一次食todai,感覺一般啦,又唔係話好好味,不過不失啦.我今次睇哂食評先黎架,so黎之前諗住主攻蟹腳,第一碟就攞左6,7隻,都ok啦,唔係好夠鮮味,不過任食就好抵囉.之後就食壽司,最好味就係海膽壽司,好新鮮.等左咁耐,终於有龍蝦食啦,排左10mins度啦,都好好食,之後仲食多半邊呀.超飽呀...仲黎,唉...ok啦,食dessert既時候到啦,我食左意大利芝士餅,唔夠芝士味同酒味,唔係好得 反而個泡芙比想像中好味.overall,間野係抵食既(因為唔使我比錢,哈哈...),but service就好一般囉,d人都唔收碟既,我地叫左refill既飲品又唔會主動fill喎,個類似經理既人仲攪笑呀,我地叫完飲品之後,佢問左我地幾次"d飲品要加錢架喎?"好似怕我地冇錢比咁,唔係咁好囉,唔該比小小禮貌呀,唔該.
反而個泡芙比想像中好味.