Three on Canton

餐廳: Three on Canton
資訊:

2019-12-14 2095 瀏覽
依間酒店位置方便,服務非常細心有禮。食物方面lunch buffet 有蟹腳,淨蟹鉗,青口,細隻毛蟹,蝦同龍蝦仔,如喜歡食海鮮,lunch buffet 算係咁,但熱食味道就一般,中式熱盤唔多,都係燒味,菜同點心。種類選擇我覺得是正常,我見好多人主打海鮮,不停攞蟹腳,佢refill 速度都好快,應該可番本,但對我黎講buffet的多選擇性比較重要。用openrice 優惠平日lunch buffet 約300蚊一位。credit card都好似有優惠,但我就沒有果張信用咭,所以無留意有幾多discount。