Three on Canton

餐廳: Three on Canton
資訊:

2015-06-02 12804 瀏覽
一行4人突然想食好d,大家就決定黎尖沙咀啦,呢間酒店水準,曾經跌過,今日見到有8折優惠,禁又黎試下,可能今日係平日,好多食物都唔洗爭,海鮮冷盤:珍珠蠔,長腳蟹,龍虾,凍虾,青口,真係齊晒囉(╯з╰) 都是非常合我心意,熟食都唔弱,有片皮鴨,鵝肝多士 (大大粒有口感 配上芒果醬good),燒牛肉,羊架,芝士都是我最愛,水煮魚(真辣) 當然唔夠飽你仲可以食咖哩點薄餅,自選材料即制意粉,自選粉麵都有,飲左個好香龍眼紅棗的燉湯,感覺好補Lo,女仕要飲多d, 當然我另一至愛就係甜品啦,呢到有好多甜品,流心朱古力,唔會太甜好濃朱古力特別喜歡,朱古力拿破崙,藍莓芝士餅,自家制馬仔,雪糕最出色:青檸雪巴味,士多啤梨,好多果肉,食左禁多野酸酸地無禁漏!格仔窩夫熱辣辣好香好脆,自助加生果,雪糕真係抵過去食甜品/茶木啦! 最緊要係真係好味,服務方面就差d,可能我們遲入坐,感覺好像阻佢地收工,侍應唔多想理我們,食完唔收碟,次次都要叫佢先收,令人有點失望!
流心朱古力 士多啤梨雪糕
題外話/補充資料: 7點至10點
2015-06-02
用餐優惠
優惠券
流心朱古力 士多啤梨雪糕
  • 鵝肝多士, 拿破崙蛋糕,龍蝦,珍珠生蠔