Three on Canton

餐廳: Three on Canton
資訊:

2013-01-29 51 瀏覽
無聊Turbo 突然話食飯今次揀左新開既Three on Canton!開頭Turbo話好似得buffet,好在原來都有a la carte,因為閒日都唔想食得太heavy但係坐落就有d後悔… 因為buffet 既bbq counter 就0係後面,一路等食,一路聞倒陣陣燒烤味,香到呢~~~ 但係又冇得食.. 而且散叫唔係平,應該都係buffet抵食!食物選擇唔算多,一般酒店餐廳咁西菜﹑中菜﹑亞洲菜﹑扒類各有幾款酒的選擇似乎比食物多,價錢亦大眾化,都係數百蚊既table wine見倒竟然有pinotage,馬上叫返支 勁香果味,無論顏色味道都好似利賓納/提子汁,酒身薄,易入口,輕輕鬆鬆食餐飯之選慢煮和牛胸感覺似廋牛腩,係咪慢煮左就會咁?? 係就煎左佢算吧啦~~~ 脆牛脷好似煎乾左既煙肉,幾得意,底既薯蓉好香好好味~~~因為落左好多牛油? 呢碟係搞笑之選~~~ 一路食一路笑,因為好硬到似綱線~~ 叉起時仲識動L!! 勁得意,由於冇汁既關係,乾爭爭,口淡淡,食得出其實d味係好味既,但係由於太淡,味道一閃即逝…不過d蝦就幾好!落左大量我地都唔鍾意既杏仁酒黎點火! 酒多到燒唔哂,變左水浸Ala
無聊Turbo 突然話食飯
今次揀左新開既Three on Canton!

見倒竟然有pinotage,馬上叫返支
落左大量我地都唔鍾意既杏仁酒黎點火! 酒多到燒唔哂,變左水浸Alaska >___< 好好好苦呀~~~

唯一要讚既係服務幾好,每碟食完一陣年輕既waiter哥哥都會走上黎問意見,亦有細心聽,希望真係會有收善啦! 唔喊都係因為佢咋!

Turbo想我俾個笑,因為佢唔記得攞電話,waiter哥哥跑出黎俾佢呀~~ so sweet~~~

2013-01-22
用餐優惠