呢間餐廳食物質素還可以,但最想講嘅係所有員工嘅服務態度都好差。餐廳本身比較細,枱亦都好細,而且座位狹窄,所以我地問店員會唔會有張凳比我地擺野,店員嘅回答係"無",然後就完。然後我地叫左白酒汁青口,青口係附送薯條嘅,店員亦喺上菜時講話薯條係點青口嘅白酒汁食嘅,但當我地食完哂青口,仲食梗薯片嘅時候,店員多次想收走裝汁嘅碟,而我亦都多次表示想留低個汁。朋友其實預先同餐廳嗰邊講想order 寫happy birthday 嘅甜品,但係去到7:50分左右就有店員同我地講要交枱,完全冇提早話我地知,我地問可唔可以嗌埋甜品,然後都係好直接咁講"唔可以",再指住另一枱已坐低左嘅客人講"其實佢地等梗你張枱",但其實當時現場仍然有多張空枱。其實我地完全理解時間緊迫,同埋餐廳空間有限,但係所有店員對於我地嘅請求都用好無禮嘅回應,我地真係覺得呢次用餐體驗好差。

2023-05-11
生日