The Market

2022-12-09 1698 瀏覽
昨晚12月8日去The Market食Dinner Buffet 真心 失望 ,一入去枱與枱之間逼到行出去拎野食都要左閃右避,第一轉出去諗住拎海鮮 得龍蝦 生蠔 長腳蟹 蜆 青口 熟蝦 係得咁多, 連麵包蟹 虎蝦 翡翠螺 鮑魚 都冇, 熟蝦仲要霉霉地 ,生蠔細隻到冇肉食, 長腳蟹冇味, 龍蝦一般 ,熱盤款式 普通過普通, 椰菜花 居然可以整得難食的, 牛仔骨堅韌 ,南瓜 可樂餅, 刺身得六款 ,三文魚冇味, 帶子 大大粒但完全冇鮮味,八爪魚 ok好爽好食,北寄貝 乾+ 萎縮 完全唔新鮮,甜蝦 ok,吞拿魚冇食, 講真一個buffet 連加一$ 1020 完全冇一樣 你會encore 再食, 貴價嘅嘢食都冇,種類又少例如鮑魚花膠麵包蟹虎嘏都冇,平野食例如串燒點心又冇, 真係有少少搵笨甜品真係得 榴槤 甜品 好食 其它甜品都款式真係好少。 昨晚嘅經歷 真係 完全唔值呢個價 超失望。the market畀我印象真係不值, 唯一一讚就係員工服務。
2022-12-08
生日