賣相真係非常出色, 上菜時乾冰噴出好多煙, 一黎到就好有氣勢,乾冰冷煙緩緩飄,有睇頭。有迷幻既感覺!! 麵條夠彈牙, 混入泡菜,青瓜絲,甘荀絲,紫菜絲加埋辣醬一齊食真係好正冷麵除左口感清爽,配上清淡既素菜伴餐一齊食,感覺好健康!燒牛肉卷卷每件都份量十足,比一般韓式飯卷大,卷加上蔬菜,味道清新而帶淡淡咸香一大盤炸物再沾上濃郁既芝士汁黎食, 先將炸物沾上芝士汁再加紫菜食就最正, 食到中間時就可以剪細個麵包來食.呢大盤食物有炸雞, 炸魷圈, 炸翠肉瓜, 炸年糕同泡菜 等等其實所有炸物都炸得好脆我自己最鍾意就係炸翠肉瓜, 估唔到咁厚身既瓜去炸係咁好味入面仲好多汁!!雞肉都唔錯包埋脆身紫菜一齊食再加少少泡菜又可以去除芝士同炸物既油膩感.呢盤芝士盤趁熱食就最perfect池啦!!呢道炸雞算係一個新穎既配搭。外層舖滿了綠茶粉和杏仁片,食起來有綠茶甘甜味道,而且蜜糖既甜度適中,火喉剛剛好,做到外脆內軟效果,唔會有太油膩既感覺正餐廳原來就係LCX入面,真係好方便。The joomak 餐廳既裝修令人感覺原始,同有一份溫暖感覺。端出來既時侯配有小火爐,魚料十足。淺嘗一啖,魚湯味道鮮甜!!湯底磨姑同蔬菜更把

冷麵除左口感清爽,配上清淡既素菜伴餐一齊食,感覺好健康!

其實所有炸物都炸得好脆

呢盤芝士盤趁熱食就最perfect池啦!!

餐廳原來就係LCX入面,真係好方便。

湯底磨姑同蔬菜更把魚湯鮮味發揮得林漓盡致。魚蛋軟綿淋身,有得飲之餘又有得食

好開胃既一道菜。魚湯用料實而不華,但絕對能媲美韓國人參雞湯。
凍奶昔,好好味,上面仲有好多忌廉,朱古力味濃,奶昔夠滑
雪。豆腐

呢個係有驚喜既甜品啊!

首先賣相好吸引 拎開個蓋之後勁多煙散出黎

其次就係味道!呢個其實係一個豆腐味既慕絲甜品

味道相當香濃幼滑!

另配上黃豆粉一齊食, 口感豐富左好多 !
2016-07-28