2022-06-13 188 瀏覽
呢間餐廳係結合左幾個韓國餐廳嘅食物,有韓國粥、炸醬麵、炸雞、烤肉、熱炒,好似去左一轉韓國咁😆而我係為左韓國粥同炸醬麵而嚟,事關係香港好少食到呢兩樣野!一入座就會有人送上前菜。— — — — — — — — — — — — — — — — — — — —【炸醬麵】$78炸醬麵份量真係超級多,份量上嚟講性價比相當高,基本上兩個人share食之後都飽左七成😂 味道都好貼近係韓國食果陣嘅味,炸醬唔算好濃味,洋蔥比較多,肉粒就少左d,最欣賞係個麵底,夠煙韌!— — — — — — — — — — — — — — — — — — — —【莞島鮑魚粥】$82喜歡韓國粥唔會好稀,飯粒夠軟腍,而且粒粒分明,用釜鍋裝住啲粥,做到保暖嘅效果,每啖都熱辣辣,而鮑魚係切成小片,每啖都食到鮑魚,成個粥充滿鮮味,值得一試!😋— — — — — — — — — — — — — — — — — — — —【蒜香醬油炸雞】(4件)忘記咗跟餐加幾多錢,係出自Nene Chicken 嘅炸雞,炸雞中規中矩,唔太食到蒜香味,如果醬汁可以多返d可能會好d。

【炸醬麵】$78

【莞島鮑魚粥】$82

【蒜香醬油炸雞】(4件)

忘記咗跟餐加幾多錢,係出自Nene Chicken 嘅炸雞炸雞中規中矩,唔太食到蒜香味,如果醬汁可以多返d可能會好d。