純粹睇8 卦雜誌,知道係劉嘉玲開而來。裝修有型,但我覺得太暗,可能咁先襯得出個景色卦。食物方面,由於主打都是西班牙小食,全部好細碟,我地一行幾人,實在要食完再翻單再翻單。有個炸忌廉球,就咁食都幾好食,但我發覺原來將d HAM 包住佢黎食,原來仲好食,2 種食物好夾﹗海蜆同青口,係唯一冇翻單的,味道一般。最好食同最值得推介一定係乳豬﹗ 其實食第一輪個時都唔知係乳豬,因為一D 都唔肥膩,佢好似去哂D 肥膏位,好軟熟,不過一碟得3 舊,冇記錯我地叫左5,6碟....Sangria 係食西班牙菜必飲吧,我地有人駕車說唔飲叫manager 唔好斟比佢,manager 還風趣說「excause!」整體上唔錯,但略嫌款式唔夠多。不過我覺得唔合適太大班朋友食,因為 portion 好細,情侶浪漫下、2,3 個好姊妹黎比較適合。
純粹睇8 卦雜誌,知道係劉嘉玲開而來。

裝修有型,但我覺得太暗,可能咁先襯得出個景色卦。

海蜆同青口,係唯一冇翻單的,味道一般。