2023-08-17 46 瀏覽
之前bookmarked jor好耐嘅星空🌌🪐餐廳終於有時間去^ω^一入到去已經比佢哋嘅星空feel decoration 吸引到💫以galaxy 天際顏色為主好夢幻 🪐🌟🌌 如果天花板有個圓拱型設計就應該好似太空館咁👍🏻💯🤩今次我就避開咗繁忙晚市時間 平日晏晝黎jap jap🤩👅 估唔到佢除咗環境💯🌟 食物質素都唔差👅電子Menu 配合返佢哋💫🪐🌌theme 好特別👍🏻鮮拆蟹肉牛油果芒果卷 $178薄切青瓜🥒片包著甜甜嘅芒果🥭清新鮮甜蟹肉mix牛油果🥑係清爽嘅配搭 雖然略嫌份量有啲少🥹加埋🥗火箭菜新鮮爽口, 意大利醋伴食,作為開胃菜👅👍🏻炭燒澳洲M5和牛西冷扒配燒汁薯蓉 $368切開粉嫩🥩慢煮澳洲M5和牛西冷扒我哋揀咗七成熟 肉質軟腍保留到牛香味🐮肉中心保持嫩紅色 慢煮保留到肉味加埋creamy薯蓉牛油香味十足 🐷呢個小貴,不過推薦👍🏻傳統四式芝士手工薄餅 $138即叫即焗熱辣辣上枱薄餅酥脆 芝士🧀香味加埋脆口鬆軟嘅🍕 鬆軟得黎口感煙韌 呢個價錢性價比好高🌃🍷
今次我就避開咗繁忙晚市時間 平日晏晝黎jap jap🤩👅
估唔到佢除咗環境💯🌟 食物質素都唔差👅
電子Menu 配合返佢哋💫🪐🌌theme 好特別👍🏻

鮮拆蟹肉牛油果芒果卷 $178

炭燒澳洲M5和牛西冷扒配燒汁薯蓉 $368
肉中心保持嫩紅色 慢煮保留到肉味
加埋creamy薯蓉牛油香味十足 🐷呢個小貴,不過推薦👍🏻

傳統四式芝士手工薄餅 $138
呢個價錢性價比好高🌃🍷