2021-03-09 43 瀏覽
最近同friend 去左一間位於尖沙咀諾士佛台嘅一間餐廳 佢個到都係一間bar 同埋可以shisha~ 但我同個friend就去左食佢地嘅多國菜 好好食呀😭 講食物之前想講下佢啲裝修好有異國風 有好多馬賽克燈 坐得好舒服 係享受呀~我地叫左以下食物:1. Zaalock 茄子泥 - $85佢個茄子泥做到’杰’身 完全唔似平時茄子滑’sansan’嘅口感 佢唔重口味 只係似印度咖喱味 個人十分喜歡 再加埋佢個pita bread 好夾 好味道2. Butter chicken - $130雖然佢賣相一般 但佢個汁牛油味幾重但唔’漏’ 裏面有好多件雞好足料 我地用naan點埋個汁食都食到停唔到口😋3. Cheese naan - $40一上枱熱辣辣 好鬆軟同外皮煎得好靚 一拉開就見到好多cheese 就咁食都好味!!4. Sheek kebab - $140黎到依到點少得食中東食品 kebab呢~ 今次依個係免治羊肉加印度香料整成嘅 係有啲重口味 但食落係ok ge~ 點埋啲醬食地道啲特別啲😋 不過個人認為食得太多會太咸😵5. Beef lasagna - $125其實我會推介依一個意大利

我地叫左以下食物:
1. Zaalock 茄子泥 - $85

2. Butter chicken - $130

3. Cheese naan - $40

4. Sheek kebab - $140

5. Beef lasagna - $125
其實我會推介依一個意大利千層麵 好足料 好多牛肉同芝士 個麵硬度適中唔會太淋~ 賣相十分吸引 不過食得多有啲濟 要多人share先好叫

好耐冇去旅行嘅你地快啲黎食下啦