2024-01-08 127 瀏覽
一直都未有其他刨冰店可以取代到shari shari喺我心目中第一名嘅位置Strawberry special 係我同老公嘅必點,因為唔算成日食 (氣管差唔可以成日食冰T_T),每次去到,就算有新口味,都係會心心念念叫返strawberry special! 佢嘅士多啤梨口味,上面係strawberry milk感覺,底部就係strawberry jam feel最愛shari shari嘅冰真係刨得好棉密,入口即融又唔會吉口,呢種口感食咗咁多年都冇變過想當年由銅鑼灣一開店就開始幫襯,尖沙咀呢間分店比較人氣冇咁旺盛,當日到訪唔需要排隊 (極感恩!!!!) 質素我覺得同銅鑼灣本店非常相近啊~如果有人仲未食過shari shari, 非常推介,畢生點都要試一試!

• Strawberry  special