同男朋友仔去尖沙咀想食下午茶😊 係尖沙咀碼頭行到去海港城右邊嘅 Marco Polo 酒店地下見到有間型格 cafe!! 環境唔錯,約朋友傾偈飲杯 coffee 係幾正🤩 同埋令我最吸引嘅係一堆浮世繪嘅產品 🌊 😍😍Crazy chocolate (跟餐加$15)嘩 😍😍😍 好多朱古力呀 😎😎 !! 邪惡之選 😈😈 賣相好靚,好有藝術感,杯面有 3 種朱古力,仲有一塊招牌朱古力仔係中間;飲一啖成口都係滿滿朱古力香味!! 初吻 First kiss 😘(跟餐加$10)上面有一層焦糖,原來係黑糖嚟, 少少甜味, 再飲埋咖啡, 呢杯對我嚟講幾好飲, 似 latte 感覺 😉大滿足早餐 - All day Pork Chop $163 (貓多士 / 炒蛋) <轉加牛角包🥐 $15 / 熟蛋>呢間嘅 All day breakfast 有 3 款可選。好豐富!!! 有炒蛋,茄汁豆,蕃茄仔,沙律菜,薯餅、乳酪麥片同埋豬扒!! 仲有一個比較特別嘅係焦糖香蕉,甜甜地,好好食!! 🌟驚喜果醬🌟除此之外,最驚喜嘅就係佢地嘅果醬!! 有3 款揀:士多啤梨+玫瑰果醬;無花果+有機伯爵

Crazy chocolate (跟餐加$15)
Crazy chocolate

初吻 First kiss 😘(跟餐加$10)
First  kiss

🌟驚喜果醬🌟
除此之外,最驚喜嘅就係佢地嘅果醬!! 有3 款揀:士多啤梨+玫瑰果醬;無花果+有機伯爵茶;雜莓+紅茶醬 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
⭐️ 佢地自家製㗎!仲有得買返屋企添👍🏻

Crazy chocolate