2013-11-25 9068 瀏覽
知名的餐廳,就算一個人去,我都事先book好位。下午2:30就唔接受order,接電話的人無講,可以原諒。set lunch好抵食,同單點一個pasta差唔多,點可以唔試!坐定定就瘋狂拍照,很有味道,睇到作為優質餐廳應該具備的各種細節。無人會對你側目,反正我想點都得。starter揀選了意大利傳統前菜自助餐,吞拿魚、parma火腿、意大利進口蜜瓜都好好味,值回票價,但烟三文魚有點咸。main dish特登唔叫pasta,寧食肉不食面戒緊澱粉。問過經理羊扒份量唔會好多,啱曬!desert可以係車上揀2樣,我選了著名的拿破倫,另一款由waiter為我揀,是提拉米蘇,very nice pick!服務好好,知道我食唔曬面包,好nice幫我打好包,也是很好食!據說新裝修過,仲會擴建,一定會再去。

main dish特登唔叫pasta,寧食肉不食面
戒緊澱粉。問過經理羊扒份量唔會好多,啱曬!