2015-02-03 3439 瀏覽
雖然今天是星期一,但都沒有想過甘少人,這里不是經常等位的嗎?我們上去先看一下餐牌,站在門口的服務員很有耐心的講解和介紹食物,抵讃!地方都算OK大,無限時!枱凳好有特色,好像去左班房甘!我地兩個叫左一個海膽gnocci。其實gnocci我食過好多次,但佢中文叫乜呢?我都講唔出!亦形容唔到俾朋友聽,佢決定問職員。職員答佢係麵粉磋細左一粒粒既,我覺得呢個形容唔錯,但始終無個中文名俾佢。呢道野喪咸!咸到我第二日都記得陣味!鐘意清淡點既人最好唔好叫,對於重口味既我黎講,當然接受到啦!第二道真係好特別,係炸雞egg benedict!正!食完會有人送上牙簽,同問你野食點樣!最後!係埋單前會送上兩片橙俾你,但不是普通兩片橙,而係煙煙un un,甜甜的,好像過年d糕點甘既口感
地方都算OK大,無限時!枱凳好有特色,好像去左班房甘!

第二道真係好特別,係炸雞egg benedict!正!

2015-02-02