2014-06-21 7146 瀏覽
機緣巧合之下,係open rice 得知passion 係tst開左分店。甘岩出開去附近就走去試試。其實大大話話只係灣仔嗰間都去過3次。已經係佢既fans,只可惜我什小過海。所以當知道佢係tst 開左真係非常之開心!講番正題,如open rice 所指地圖一樣,p3一出直行就到。非常之易搵~裝修比灣仔嗰個更有格調。下午時間依然很多人,室內坐滿就只好室外進食。雖然佢有風扇,美觀卻不涼快,在燈下轉動時更令到環境閃下閃下搞到我望住啲野食暈暈地。今次都係叫左我大愛既(small box )salad , 紅菜頭係必食,今次食左菇同貝殼粉都一如既往水準,由於好肚餓食左佢個三文魚旦批,幾滑但係都好滯下。下次吾可以兩樣一齊叫,要多個人share 先得!凍咖啡就不過不失啦。呢度既cake我都非常之鐘意食,但係就一值無試過佢啲麵包。撞正員工係出面問佢邊隻好名,佢話隻隻都甘好味嫁見佢講到甘就買左個泥試下喇!當然一定要買番幾件cake 我先會走啦!如果佢開係我屋企樓下就好喇,次次放假實落泥食番個lunch
甘岩出開去附近就走去試試。

其實大大話話只係灣仔嗰間都去

搞到我望住啲野食暈暈地。

2014-06-20
  • 紅菜頭沙律