2024-05-02 445 瀏覽
Outdark 店舖細細但佈置環境浪漫雅緻,一出升降機門就見到情人鎖扣,都是情侶情定終生的浪漫字句,進入店舖昏暗浪漫氣氛襯托星形燈飾好有情調,可惜我唔係同情人嚟進餐,只是同朋友聚餐烤牛肉炒粉絲~粉絲炒得爽彈配上鮮美牛肉,芝麻配菜的甘香映聚,滋味無窮海鮮煎餅超級美味,煎餅一點也不油膩,海鮮配菜帶出不同層次口感,脆焦鮮甜豐富口腔味蕾半份炸雞配上薯條,炸雞🍗咸中帶甜外脆內軟,肉汁在雞肉中,一點不用點醬已非常夠味薯條🍟亦是熱騰騰配上店鋪秘制味粉,又是別有一番滋味飲品賣相有心思,但味道一般般,食畢脆炸食物嚟一杯凍飲正好中和味蕾平日晚上惠顧店鋪細細已座無虛席,侍應無暇招呼,有時要呼喚幾次才有人理睬。食物水準很好,但服務上有改善空間😅

烤牛肉炒粉絲

海鮮煎餅

半份炸雞

薯條🍟亦是熱騰騰配上店鋪秘制味粉,又是別有一番滋味

Green  Apple  ,  Mojito  Ade

食物水準很好,但服務上有改善空間😅
2024-01-30
烤牛肉炒粉絲