2013-07-23 490 瀏覽
都一段時間冇黎食喇 ~  要食返密D !!! 2個人叫左 安格斯牛扒 + 雞肉配蝦寬條麵+ 1杯檸茶+1杯COKE ZERO其實黑糖包先係我既main couse ~跟安格斯既選擇了餐湯,即係忌廉磨姑湯,即係金寶湯牛扒5成熟, 好似熟多dd跟扒另加了薯條同焗薯薯條多d就更好!!!焗薯有d芝士係面,好好味啊~ 雞肉配蝦寬條麵都好味道呀!creamy !就係因為creamy 所以真係要趁熱食,唔係就好"漏"了雞肉同蝦既份量都適中 其實已經好飽了但有Chocolate Thunder送當然都有食埋啦!熱朱古力餅+Dryers雲尼拿雪糕+Cream+朱古力醬好好味!!朱古力餅仲有d nuts又夠熱 加埋d雪糕由頂一下"不"落底有齊4樣料  真係好好味架 !!!不過都係好漏既好滿足啊

2013-07-14