2010-08-19 8 瀏覽
友人生日, 預早一星期去訂枱, 可能因為太旺場, 到達時是需要等候的~~ 不過都好快有人黎安排我地坐卡位, 一坐低有兩位侍應話係serve我地張桌既, 走完唔夠5分鐘就黎問我take得order未....可唔可以俾多少少時間我...我地未睇完喎到我想落單時, 那兩位已經不知所蹤有位小姐見我望望下咁, 好主動黎幫我take order1) Aussie Cheese Fries2) Victoria's Filet with Signature Side Salad with honey mustard, Rice Pilaf & Fresh Seasonal Veggies 等左好耐都未有沙津上, 我主動要求要d麵包, 每次食個麵包都好開心, 熱辣辣, 又好鬆軟, 加埋佢個sauce, perfect match 到個沙津上桌, 呢個沙津非其他西餐order時送既salad, 佢會多左d我最鍾意食既chesse, 又可以揀dressing, 所以滿意程度又多一d到個cheese fries, 好大一碟, 不過因為我太耐冇食, 好想再食, Menu寫配spicy ranch dressi
到我想落單時, 那兩位已經不知所蹤

有位小姐見我望望下咁, 好主動黎幫我take order
1) Aussie Cheese Fries

, Menu寫配spicy ranch dressing, 不過我覺得似一般cream多d, 味道淡淡的, 所以我地另外要求左茄汁
, 其實太大碟,兩個女仔食唔哂~~
8oz Victoria's Filet , 一切, 咦? 咁熟既?? 我地其實order4成熟, 但奇怪出黎似係7成.....已經想換... 想試左一啖, 覺得真係唔軟, 所以要求換過, 咁佢地都好好人咁幫我地再整過, 仲叫我地切下睇下接唔接受先行開, 新既一份軟好多, 有點入口會溶既感覺, 好滿足
因為朋友生日, 所以餐廳送左個Choco Choco Cookie俾我地, 仲幫我地即場影左張相, 曬埋出黎, 好surprise, 亦都覺得好窩心
十分多謝outback俾我地過左一個開心既晚上
2010-08-18