Odelice! (The ONE)

餐廳: Odelice! (The ONE)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2018-12-28 140 瀏覽
約左班friends食飯,前一日(26/12)見呢間仲有得book,又有唔少like就試下啦。book左7點, 朋友們準時坐低,我稍稍遲到7點3去到都見仲有位。朋友們已經揀好食咩,因為當中有人唔食牛,咁就主要想叫海鮮類,我地打算叫煙三文魚小米沙律,龍蝦燴飯,法國黑青口,烤雞蒜香鯷魚橄欖意粉。點知職員同我地講,因為之前聖誕關係,menu上有好多都無貨,佢講得非常快,我地大概知道基本上海鮮都無...即係龍蝦燴飯,法國黑青口呢2樣都唔會有...得返肉,而最多就係牛...我地都好無奈,因為朋友們坐咁耐都無人同佢地講,唔落order都唔講,感覺有d焗人入座之嫌...唔食牛的朋友更笑說menu有7成都無得食。最後叫左烤雞蒜香鯷魚橄欖意粉,牛油果漢堡,嫩煎鴨胸野菌燴飯,煙三文魚小米沙律, 松露薯條,其實食物味道都唔錯,除左烤雞蒜香鯷魚橄欖意粉,除左雞全碟都好鹹,可能因為有鯷魚啦~牛油果漢堡的牛油果,牛油果專家話好味XD唔食牛的朋友就只能食薯條,包,菜,松露薯條唔知係咪因為喺表面落左油, 比較淋唔夠脆,嫩煎鴨胸野菌燴飯,煙三文魚小米沙律都唔錯。我地食的途中都聽到隔離枱有同樣情況,想叫的都無,建議餐廳可

佢講得非常快,我地大概知道基本上海鮮都無...
即係龍蝦燴飯,法國黑青口呢2樣都唔會有...
得返肉,而最多就係牛...
我地都好無奈,因為朋友們坐咁耐都無人同佢地講,
唔落order都唔講,感覺有d焗人入座之嫌...
唔食牛的朋友更笑說menu有7成都無得食。

牛油果漢堡的牛油果,牛油果專家話好味XD
唔食牛的朋友就只能食薯條,包,菜,
松露薯條唔知係咪因為喺表面落左油, 比較淋唔夠脆,
嫩煎鴨胸野菌燴飯,煙三文魚小米沙律都唔錯。

我地食的途中都聽到隔離枱有同樣情況,
想叫的都無,
建議餐廳可以喺入座時先講今日會有咩無供應,
咁作為客人的我地就唔會有hard feelings囉!!
題外話/補充資料: 節日後去的朋友記得先問清楚!!
2018-12-27