2022-03-02 72 瀏覽
疫情下約朋友食lunch,專登揀翻呢間好食又有靚景嘅泰菜😋之前要book都好難先book到,同屋企人食過一次慶祝父親節,個個都讚👍🏻估唔到依家lunch menu係Nara Thai同Lady Nara兩邊嘅嘢食都可以叫,自由度好高,鐘意正宗泰菜定fusion菜都可以任你配搭!我哋都叫咗個Pad Thai嘅set,加咗個蝦餅同菜做小食,仲有兩杯唔同嘅泰奶🧡Pad Thai個set有配一個小食同湯,朋友揀咗冬蔭公湯我就叫咗忌廉蘑菇湯,非常creamy!朋友叫個杯玫瑰泰奶茶好有少女心💖飲落去會聞到清甜嘅玫瑰味,奶蓋有少少乳酪味,配上泰奶喺下面,非常有層次同新鮮感!個set其實本身都已經好大份好夠飽,仲可以對住個無敵海景食,真係一流😍😍

2022-02-25