最近Duck哥🦆嘅朋友迷上了食乳酪,硬生生咁拉咗Duck哥🦆食乳酪! 乳酪係甄選自內蒙古草原牧場🥰,堅持還原食材自然嘅味道。招牌嘅原創牛油果乳酪奶昔系列 🥑,年售杯量超21,000,000,以獨到嘅自然風味及上乘嘅產品品質,賣嘅人自然絡繹不絕啦😍。我哋飲咗季節限定金菠蘿乳酪奶昔 ,每日限量發售。使用金菠蘿🍍作為果蓉,果肉酸甜爽口, 加理奶香醇厚嘅乳酪,味濃又順滑,清爽又解膩🤤!仲飲左巴旦木牛油果乳酪奶昔 ,終於明白叫招牌嘅原因😍,一杯奶昔就用咗一個牛油果🥑,有夠誇張🫢。就係因為咁,所以牛油果味🥑非常濃郁,而且表面中有大量牛油果肉🥑,底層由乳酪和牛油果打成嘅沙冰,加埋巴旦木果仁碎🧆,層次感更加豐富😍。而家購買2杯金菠蘿乳酪奶昔🍍,即可獲得菠蘿貓貓袋1個,購買1杯金菠蘿乳酪奶昔,只需加$2,同樣可獲得菠蘿貓貓袋1個。

2024-05-02
5 分鐘 (外賣自取)
其他
  • 巴旦木牛油果乳酪奶昔