2015-03-15 2576 瀏覽
店子顯然走平實的路線, 所供著的是最地道的料理, 但直覺味道會是不簡單。 三十多款的選擇, 不乏最家常的韓食如牛肋骨、石鍋飯、人參雞湯等等。點完餐就隨即送上泡菜和冰水, 非常細心。泡菜餅好似是韓食必點的項目之一!!^_^ 餅中間心黏糯的極富咬感, 每口都係泡菜的辛香和酸勁, 十分之惹味, 係個簡單卻最完美結合。之後食左炸醬麵,我「雪」一聲就滑入口中, 柔韌但又充滿彈力, 醬的濃度剛好, 不會太希, 甜甜的, 另外朋友叫左韓式牛肉飯, 有點辣,我都食左少少,但已經夠我整頭汗喇.....!!最後要一提, 店內的職員亦好親切, 相信這是每天客人滿滿的其一因素.!! 希望我幫到大家,大家都要快D去試下啦!!^_^