2024-02-13 365 瀏覽
💖 Miss Pisces Creations (尖沙咀)尖沙咀漢口道5-15號漢口中心地下9A號舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️雙魚座嘅我之前一直都好想食呢間雙魚小姐㗎啦,唔知係咪因為只要有嘢同我相同就有少少情意結😂今日行過就諗住買啲下午茶返屋企食🥳-草莓蛋白輕奶油罐子蛋糕🍰 $45士多啤梨對於我嚟講係無法抗拒嘅,之前喺日本呢都成日見到呢類型嘅罐子蛋糕,不過喺日本買真係好貴😭呢度$45我覺得價錢對於我嚟講還算可以😋士多啤梨除咗鋪滿喺面頭之外,中間都仲有少量夾心🍓,食起上嚟甜不膩。-開心果流心麻糬牛油鬆餅💚 $45超大塊嘅鬆餅上面仲要好多開心果碎🤭超有口感,咬到中間仲要有一層煙煙韌韌嘅麻糬作夾心,好特別呢😘-黑松露奶油芝士軟心曲奇🧀 $45冇睇佢黑蚊蚊好似好唔吸引咁呀,但係其實佢係好香黑松露味😋,中間嘅芝士好濃郁,同黑松露好夾🤝🏻-抹茶鮮奶🍵 $30去到嘅時候本身係想飲海鹽咖啡,但係賣晒啦,唯有揀抹茶鮮奶啦,好滑,同時亦唔會有苦澀味👍🏻想繼續睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysfoodie如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩

💖 Miss Pisces Creations (尖沙咀)
尖沙咀漢口道5-15號漢口中心地下9A號舖

-草莓蛋白輕奶油罐子蛋糕🍰 $45