2013-12-02 1280 瀏覽
又一團購產品, $2xx的lunch buffet, 看看團購會否影響四五星級酒店buffet的水準先, 去到有水準的酒店,見他們用電腦book枱, 醒目又省時, 有九成日坐, 不過未滿座先嚟生蠔, 老公為這些蠔而嚟, 唔算好肥美, 但咁嘅價錢, 食到新鮮的生蠔, 超抵, 如果可以早兩日嚟仲布燒蠔食添,最值的讚嘅係, 生蠔不定refill, 絕冇戲場架壽司同刺身, 主要試吓個好唔好食, 飯一般啦, 過得去,刺身有三文魚同吞拿魚, 係您要時才即必比您, 份量係standard的, 唔夠要行多轉啦, 不過必法恰到好處, 令刺身放入口的感覺好細膩 潮式河粉;墨魚丸好好味, 爽口弹牙, 魚片新鮮有魚, 放在旁的配料, 冬菜, 炸蒜粒, 辣油同蔥花灑滿反, 香味四溢, 好多食客都望住的碗河飄過, 或者大家獅諗食這些來當粿肚吧!眼寬肚皮窄, 食甜品了, 甜唔四小點, 朱古力特別出色, especially有金箔嗰款前後食了三件, 生果, 見蜜瓜好靚又fresh, 但原來太生了, 好硬亦唔甜, 哈蜜瓜都好味, 清甜....勁like movenpick 雪糕, 有四款口味, 仲要食完其中一款會轉味添
生蠔
壽司,刺身
牛柳
潮式河粉
movenpick 雪糕
cheese cake, black forest,stawberry
甜品四小碟
生果

壽司刺身, 主要試吓個

....勁like movenpick 雪糕, 有四款口味, 仲要食完其中一款會轉味添, 老公臨走用cone要多一球食住走添!

題外話/補充資料: 整體感覺良好, 侍應收嘢速度快, 不過餐茶就漏了, 催了幾次, 因為已包加一, 同佢哋講聲就走得架啦!
2013-11-14
用餐優惠