2014-05-22 8867 瀏覽
是日朋友仔生日, 我地2個去左撐枱腳 環境都幾靜同舒服, 講野唔係大大聲都唔會嘈親其他人ge..叫野食, 朋友仔話未食過呢d一層層ge tea set, 所以叫佢就冇錯喇$348兩位, 酒店黎講唔算貴嚕, 加上帝苑D cake係出名好食呢, 所以叫LA叫LA~朋友叫左蜜桃熱情果凍茶, 我諗住叫青檸咸梅雪碧無死, 點知死左...好鬼咸+小食: 本人少食鵝肝, 感覺似豬膶, 一般唧...春卷唔錯(不過好難難食架喎我覺得)蔗蝦係D蝦膠包住條蔗, 蝦膠都幾好味, OKOK紙米卷有2隻, 豬柳比軟殼蟹好味 甜品比小食優勝, 除左MACAROON, 樣樣都好味耶 樣樣都食到我LAM LAM脷, 而且每樣都係細細件, 唔會好漏食唔晒,食晒呢個SET, 又唔會唔夠, O岩O岩好呀我覺得 仲可以同朋友仔一路食一路傾計, TEA SET黎到侍應仲好樂意幫我地影相HEHE下次如果想HIGH TEA, 呢度都可以再ENCORE如果佢MENU會轉下就好喇
是日朋友仔生日, 我地2個去左撐枱腳

環境都幾靜同舒服, 講野唔係大大聲都唔會嘈親其他人ge..

精緻下午茶
朋友叫左蜜桃熱情果凍茶, 我諗住叫青檸咸梅雪碧無死,
點知死左...好鬼咸

小食:
本人少食鵝肝, 感覺似豬膶, 一般唧...
春卷唔錯(不過好難難食架喎我覺得)
蔗蝦係D蝦膠包住條蔗, 蝦膠都幾好味, OKOK
紙米卷有2隻, 豬柳比軟殼蟹好味

甜品比小食優勝, 除左MACAROON, 樣樣都好味耶

食晒呢個SET, 又唔會唔夠, O岩O岩好呀我覺得

下次如果想HIGH TEA, 呢度都可以再ENCORE

如果佢MENU會轉下就好喇

題外話/補充資料: 朋友生日, 可以去地下CAKE SHOP ORDER定CAKE OR細件餅, 叫佢地加唧字生日牌, 再同佢地講BOOK左樓上食TEA, 佢地整完就會幫你拎上去餐廳 :) 呢個SERVICE幾好, 比個LIKE先XD
2014-04-26
生日