餐廳: KITCHEN
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
今日同老公屋企人book 左呢度做節~!點知非常失望~!首先講食物~!選擇非常非常之少~!應該係近年食咁多buffet 中食物最少既一間~!冷盤- 海鮮有生蠔,開邊龍蝦,蝦,蟹,蟹腳,青口~!生蠔開定晒~唔太新鮮~龍蝦中等啦~ 蟹腳非常腥~ 反而D 蟹ok~另一邊唔知識點解有好幾款煙三文魚~可惜全部唔好味~!見佢仲有一D西班牙火腿~~ 好可惜都係唔得~!好笠口又唔好味~!熱盤先係最大獲~唔知識係咪因為要就遊客~竟然係D 雞,燒肉,蒸魚咁~ 另外就係唔知乜嘢炒乜嘢咁~同埋樣樣都係好細盤~ 真係兩張長枱就放晒~仲有D點心。。。味道係~真係算數啦~ 最慘係唔會有人幫你拎~其實仲有D平時都唔會揀既食物例如係 即煮麵,燒牛肉等~ :(咁算啦~!去食甜品~見佢都幾多甜品~!可惜試晒都無乜邊度好好味~!個brownie 同個麵包布甸係ok 的~!!仲有係一杯杯既haagen diaz 囉~我真係第一次去食buffet 慘到要去食壽司同埋麵包~!因為其他完全唔想食~講完嘢食講service...我地早左到,門口個姐姐話咁早未必得~ok我地坐0係出面等~!但見夠鐘好多班人入左都無人叫返我地入~可能唔記得
今日同老公屋企人book 左呢度做節~!點知非常失望~!

首先講食物~!

龍蝦中等啦~ 蟹腳非常腥~ 反而D 蟹ok~

另一邊唔知識點解有好幾款煙三文魚~可惜全部唔好味~!

同埋樣樣都係好細盤~ 真係兩張長枱就放晒~

咁算啦~!去食甜品

見佢都幾多甜品~!可惜試晒都無乜邊度好好味~!

講完嘢食講service...

但見夠鐘好多班人入左都無人叫返我地入~可能唔記得左啦~!無事~好心情入去食嘢~

我地一行五人,三個男人兩個女士~佢竟然俾張四人枱我地~(注: 當時得幾枱人入左去)

咁可能佢地攪錯啦~!!咁等左佢地一陣~佢竟然話四人枱幫我加個位!!!!!

我即時嬲左~!點呀~!!我地book 時都講明左五個人~!邊可以咁?

佢見我地嬲先加多張二人枱俾我地!

其他時候收碟同禮貌係ok 的~!!但first impression 己經非常之差!

加上食物選擇+質素如此 (唔見點解有人可以講得出貴精不貴多,個"精"字邊度出尼?)

又收咁0既價錢!!!總括尼講我非常之失望!!!

應該會永遠blacklist佢!!講完~!(好耐無試過食完即刻返屋企打食評)
2014-12-21
用餐優惠